Lattiz melkopschuimer

Snel - Hygiënisch - Constante kwaliteit

Altijd perfect melkschuim
ieder kopje weer


Lattiz is de slimme melkoplossing voor perfect melkschuim, bedoeld voor professioneel gebruik. Het concept bestaat uit een machine en een 4 liter verpakking, de bag-in-box. Zodra de verpakking is geopend en geplaatst in de machine, produceert het perfect melkschuim met één druk op de knop. Door middel van het touchscreen op de machine pas je de instellingen helemaal aan naar jouw wensen.

Image

Slim. Hygiënisch. Makkelijk.


Met Lattiz kun je keer op keer perfect melkschuim maken. Goed gastheerschap is een uitdaging: het vraagt vaardigheid, tijd en aandacht om je klanten een mooie koffie-ervaring te bieden. Lattiz is betaalbaar, heeft geen schoonmaak nodig en zal voor je worden geïnstalleerd.

Belangrijkste kenmerken Lattiz melkschuim machine


Elke Lattiz-verpakking bevat 4 liter. In de machine worden heet water en lucht toegevoegd om het perfecte melkschuim te maken. Afhankelijk van je instellingen, kun je daarmee melkschuim maken voor 140 cappuccino's van 180 ml.

Elke dag haalt FrieslandCampina rauwe melk op van haar leden melkveehouders en vervoert het naar de fabriek. In de fabriek wordt met een hoogwaardig productieproces de melk geconcentreerd en zodanig verhit dat de beste eigenschappen van melk bewaard blijven. Zo wordt het perfecte product gemaakt voor gebruik in de Lattiz machine en bereiding van de beste cappuccino’s en latte specialiteiten.


  • Optimale hygiëne
  • Geen contact tussen barista en melkschuim
  • Geen contact tussen melkschuim en machine
  • Altijd perfect melkschuim dat voldoet aan de hoogste hygiënische standaarden