Maestro bean to Cup 2.0

Koffieautomaat met echte verse bonen

Beste prijs-kwaliteit verhouding


Met zijn aantrekkelijke design, touchscreen en compacte afmetingen is de Maestro Touch de perfecte koffiemachine voor het midden- en kleinbedrijf. In de Bean to Cup uitvoering worden de koffiebonen vers gemalen, zodat je bij elk kopje espresso volop kunt genieten van de onweerstaanbare aroma’s van onze koffiemelanges. De Maestro Touch biedt bovendien veel variatie: naast koffie wordt ook een cappuccino, mocaccino of chocolademelk met één druk op de knop gezet. Met heet water kun je ook snel een kop thee of een smakelijk soepje maken.

Image

Verse bonenkoffie op kantoor


De Maestro is eenvoudig te bedienen met het 7’’ touchscreen en heeft acht verschillende iconen voor koffieproducten en chocoladedrank en één voor theewater. Ieder kopje genieten van vers gemalen koffiebonen.
De Miko Maestro biedt de mogelijkheid om eigen video en foto’s te tonen in stand-by modus en is eenvoudig te reinigen.

Belangrijkste kenmerken Miko Maestro


Personaliseer de Miko Maestro koffieapparaat met je eigen logo of bedrijfsvideo. Naast koffie kun je gemakkelijk warm water nemen voor thee of soep, of maak je warme chocolademelk. Met behulp van melktopping of granulaat maak je een heerlijke cappuccino.  De koffiemachine heeft een energiezuinige spaarstand bij inactiviteit.

  • 3 canisters: koffie, melktopping, cacao
  • ruime keuze: 7 koffiespecialiteiten en heet water (optioneel uitbreidbaar naar 24 keuzes)
  • gebruiksvriendelijk 7” aanraakscherm met duidelijke iconen
  • personalisatie mogelijk door het tonen van foto’s en filmpjes (verticaal)
  • vaste wateraansluiting, waterfilter
  • automatisch reinigings- en spoelprogramma
  • onderkast optioneel