Puro fairtrade thee

Verantwoord en eerlijk, maar vooral lekker

Puro Fairtrade thee: uitzonderlijke kwaliteit en ruime keuze


Stap binnen in de betoverende wereld van Puro thee! Alle thee van Puro is Fairtrade gecertificeerd en daar waar mogelijk ook biologisch.

Image
Image
Image
Image

(H)eerlijke thee met optimale smaakbeleving


  • Uitgebreide keuze uit 14 smaken
  • Bio- en Fairtrade gelabeld
  • Verpakking is recyclebaar
  • Geleverd in doosjes met ieder 25 zakjes

Puro Fairtrade thee


Al voor de eerste zonnestralen de heuvels van de theevelden van Sri-Lanka bereiken, zijn theeplukkers al in de weer de mooiste theeblaadjes te plukken voor onze Puro thee.

Na het proces van drogen en fermenteren wordt de thee met zorg vermalen en ter plaatse verpakt. Door de thee al in het land van oorsprong te verpakken, blijven de smaken en geuren die Puro thee zo speciaal maken, voorbehouden voor jouw theemoment.

Met de nadruk op kwaliteit en gemak, wordt Puro thee op grote schaal genoten. Met een hoogwaardige verpakking en een geweldige smaak, zijn dit theesoorten die elke tafel sieren. Puro Fairtrade Tea bevat échte stukjes fruit, aroma’s en kruiden. Onze selectie omvat grotere volumes van enkele theesoorten, evenals verpakkingen met een selectie van de meest populaire smaken. Hiermee is deze thee ideaal voor horeca, onderwijs of gezondheidszorg.

Alle thee van Puro is FAIRTRADE gecertificeerd en BIOLOGISCH geteeld. Na gebruik mag het Puro Fairtrade theezakje gewoon bij het groenafval. Zo creëren we een natuurlijker evenwicht en verminderen we samen de impact op het milieu.