Fiorenzato F64 EVO

Ontworpen voor alleen het allerbeste resultaat

Klassiek design in een nieuwe jas


De nieuwe professionele koffiemolens van Fiorenzato hebben touchscreen LCD-displays  met nog grotere, gebruiksvriendelijkere kleurenschermen. Hierdoor eenvoudig de statistieken van het koffieverbruik bekijken en kunt u de slijtagestaat van de messen  controleren. De maling is onmiddellijk en de dosering elektronisch, zodat het exacte gewicht van de gebruikte koffie wordt gegarandeerd. De doseringen kunnen enkel- of  dubbelschots zijn en kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Van vakmensen, voor vakmensen


Met vlakke maalschijven van 64 mm en automatische koelventilator. Precies, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk: De F64 EVO is ontworpen om het werk van barista's te vereenvoudigen en elke keer weer perfecte resultaten te behalen. Elk detail is met zorg en toewijding ontworpen om maximale efficiëntie en praktisch gebruik te garanderen.

Belangrijkste kenmerken Fiorenzato F64 EVO


Dit is werkelijk een van de meest gebruikte en populaire koffiemolens en niet zonder reden. De F64 EVO is een kwalitatief hoogstaande machine die een constante kwaliteit gemalen koffie maakt. Zonder enige problemen maalt de F64 EVO koffiebonen voor één kop binnen 2,5 seconden en voor twee kopjes zelfs binnen vier seconden.

  • Automatische micrometrische aanpassing maling
  • Automatische electronisch gestuurde koeling
  • 64mm maalschijven, 350W motorvermogen
  • Beschikbaar in zeven fraaie kleuren voor ieder interieur