La Cimbali S30

Volautomatische espressomachine

Van Ristretto tot Choco Milk Coffee en alles daartussenin


De La Cimbali S30 is uitgerust met het door Cimbali ontwikkelde Perfect Grinding System. Dit systeem controleert de extractie van de koffie op basis van zettijd en stelt indien nodig de maalgraad bij. Hierdoor wordt een constante koffiekwaliteit gegarandeerd. De S30 kan ofwel warme als koude melkspecialiteiten bereiden (snowmilk). De S30 heeft twee boilers: één voor stoom en heetwater en één voor het bereiden van espresso en café crème. Dit garandeert een constant perfecte temperatuur waardoor piekmomenten moeiteloos opgevangen worden.

Image
Image
Image

Het nieuwe tijdperk van perfectie


De La Cimbali S30 is de perfecte machine voor restaurants en middelgrote koffieketens. Dankzij de exclusieve koude melkschuimtechnologie (snowmilk), worden de te selecteren keuzes nog verder uitgebreid. Tot 300 kopjes per dag met allemaal dezelfde uitstekende kwaliteit. De S30 heeft twee boilers: een voor stoom en heetwater en één voor het bereiden van espresso en café crème. Dit garandeert een perfecte temperatuur tijdens piekmomenten.

Belangrijkste kenmerken La Cimbali S30


10.4 inch touchscreen voor ultiem gebruikersgemak. Het Perfect Grinding System garandeert een constante koffiekwaliteit. Twee boilers: één voor heet water en stoom en één voor het bereiden van koffies. Met de CUP4YOU app vertel je de S30 precies hoe jij en je collega’s het liefst de koffie drinken. Schoonmaken is super eenvoudig met het volledig automatische spoelprogramma. Uit te breiden met koppenwarmer en melkkoeler.


 • Perfect Grinding System

  Controleert de extractie en stelt indien nodig de maalgraad bij

 • Modulair op te bouwen

  Uit te breiden met melkkoeler en koppenwarmer

 • Dual Boiler

  Aparte boiler voor stoom en espresso

 • Cup4You

  Stel jouw favoriete koffie samen in de app en stuur dit recept naar de machine