Bravilor heet water

Voor theeleuten en soepliefhebbers

Duurzaam heet water met oog voor het milieu


Theeliefhebbers doe je een groot plezier door naast de koffieautomaat een aparte dispenser voor heetwater te plaatsen. De thee smaakt nooit meer naar koffie en ook de witte waas behoort definitief tot het verleden. De HWA 6 is een duurzame heetwaterdispenser met een hoge uurcapaciteit en moderne vormgeving. Dankzij het 360° design is deze heetwaterdispenser vanuit alle hoeken mooi om naar te kijken.

Image
Image
Image
Image

Automatische heetwaterdispensers


Deze professionele heetwater systemen zijn uitgerust met een freeflow aftapkraan voor  handmatig gebruik. Ze hebben een automatisch bijvulsysteem zodat er altijd direct heet water beschikbaar is. Het stijlvolle ontwerp behoort zeker tot de pluspunten. Daarnaast is de smalle unit zo ontworpen dat de compacte footprint weinig ruimte in beslag neemt omdat (toonbank) ruimte vaak beperkt is. Het LCD-display maakt de machine compleet en stelt u in staat om de programmeerbare instellingen snel aan te passen.

Belangrijkste kenmerken Bravilor HWA6


Deze HWA-serie is ontwikkeld om onderhoud sneller en eenvoudiger uit te kunnen voeren. Zo is de waterboiler gemakkelijk toegankelijk voor reiniging. Bovendien zijn de service-onderdelen in groepen bij elkaar geplaatst, handig voor service.
Wij streven altijd naar duurzame en energieefficiënte producten met een lange levensduur. Deze keer hebben wij energiebesparing naar een nog hoger niveau getild! Zo wordt dankzij het isolatiemateriaal van de boiler warmteverlies tot een minimum  beperkt, zodat energie efficiënt wordt gebruikt


  • Energiespaarstand — U kunt de ECO-toets handmatig indrukken of de werking ervan automatisch programmeren. De energiespaarstand zorgt ervoor dat de machine alleentijdens kantooruren op vol vermogen werkt.
  • Pre-ECO-tijd — Een extra functie is de pre-ECO-tijd die voor een nóg lager  energieverbruik zorgt. In de preECO-tijd wordt tijdens vooraf ingestelde periodes water beperkt bijgevuld. Hierdoor heeft de boiler minder vermogen nodig om het water te verwarmen.
  • Slimme pre-ECO-tijd — Daarnaast kunt u de pre-ECOtijd ook nog slim maken. Met  intelligente software wordt het dagelijkse gebruik van de pre-ECO-tijd geanalyseerd en worden de tijdperiodes vanzelf aangepast. Het energieverbruik wordt dus volledig automatisch geminimaliseerd