Facil Enjoy

Volautomatische koffiemachines

Ervaring met goede Italiaanse koffie sinds 1991


FACIlenjoy levert een serie “breed” inzetbare koffiemachines met een goeie prijs/kwaliteit verhouding. De easy to use volautomatische espressomachines die de koffiebonen vers malen, de perfecte hoeveelheid gemalen koffie doseren, zetten elke keer weer een heerlijke kop koffie en dat allemaal met één druk op de knop.
De espressomachines kunnen geplaatst worden op bedrijven, kantoren, universiteiten en ook in de horeca. Ze maken heerlijke cappuccino’s, lattes, gewone koffie, macchiato’s en chocolademelk!


Image
Image
Image
Image

Kennis en ervaring


FACILenjoy combineert jarenlange kennis en ervaring met uiteenlopende bekende en minder bekende namen in de koffiebranche en leidt tot een succesvolle serie volautomatische koffiemachines voor verschillende soorten bedrijven en horeca.

Het succes van FACILenjoy


De volautomatische koffiemachines van FACILenjoy zijn inmiddels bekend (en geliefd) bij veel bedrijven en horeca-locaties - en niet voor niets! De kwaliteit van deze machines gecombineerd met de uitstekende service garanderen een constante kwaliteit koffie, dagelijks gemak in bediening en onderhoud en een lange levensduur.

 • Complete serie koffiemachines

  Voor iedere onderneming is er een passende volautomatische koffiemachine

 • Groot gebruiksgemak

  Eenvoudig kiezen via uitgebreid keuze menu op het kleuren touch screen

 • Aan te passen op iedere behoefte

  Efficiënt zetsysteem met koffiebonen en instantpoeder is klaar voor iedere klant

 • Koppeling met betaalsysteem (MDB)

  Meer gebruiksgemak door koppelingsmogelijkheden met betaalsystemen