La Cimbali S20

Volautomatische espressomachine

Van Ristretto tot Choco Milk Coffee en alles daartussenin


De La Cimbali S20 is uitgerust met het door Cimbali ontwikkelde Perfect Grinding System. Dit systeem controleert de extractie van de koffie op basis van zettijd en stelt indien nodig de maalgraad bij. Hierdoor wordt een constante koffiekwaliteit gegarandeerd. De S20 kan ofwel warme als koude melkspecialiteiten bereiden (snowmilk). De S20 heeft één boiler voor zowel stoom en heetwater als voor het bereiden van espresso en café crème. De boiler garandeert een perfecte temperatuur.

Image
Image
Image
Image

Het nieuwe tijdperk van perfectie


De nieuwe S20 is de perfecte machine voor dagelijks gebruik. Zoals we inmiddels gewend zijn van Cimbali, bevat ook de S20 diverse innovatieve ontwikkelingen die het bereiden van een koffiespecialiteit verder vereenvoudigen. De smartboiler en voorverwarmde koffiegroep zorgen ervoor dat de temperatuur van de koffie constant blijft.

Belangrijkste kenmerken La Cimbali S20


10.4 inch touchscreen voor ultiem gebruikersgemak. Het Perfect Grinding System garandeert een constante koffiekwaliteit. Twee boilers: één voor heet water en stoom en één voor het bereiden van koffies. Met de CUP4YOU app vertel je de S20 precies hoe jij en je collega’s het liefst de koffie drinken. Schoonmaken is super eenvoudig met het volledig automatische spoelprogramma. Uit te breiden met koppenwarmer en melkkoeler.


 • Perfect Grinding System

  Controleert de extractie en stelt indien nodig de maalgraad bij

 • Modulair op te bouwen

  Uit te breiden met melkkoeler en koppenwarmer

 • Smart Boiler

  Innovatieve boiler voor stoom en espresso

 • Cup4You

  Stel jouw favoriete koffie samen in de app en stuur dit recept naar de machine