Rancilio Classe 20

Een klasse apart

Professionele italiaanse espressomachines


Met de Rancilio Classe 20 heb je volledige controleproces, met onafhankelijke temperatuurregeling van de groepenkoppen en geavanceerde regeling van de espressodosering. Met de Classe 20 kun je zelfs de sfeer van je café verbeteren met volledig aanpasbare RGB LED verlichting op de zijpanelen en koffiegroepen.

Met het standaard 4,3" touchscreen display kun je eenvoudig navigeren door alle geavanceerde functies van de Classe 20. Ontdek de mogelijkheden van totale espresso-afstelling binnen handbereik.


Image
Image
Image

Het kan dus nog beter


Gemakkelijke toegang tot instellingen op alle niveaus en geavanceerde functies om ervoor te zorgen dat elk kopje precies de kwaliteit die u wenst. De onderscheidende kenmerken van de Classe 20 herinnert aan het ontwerp van alle Rancilio koffiemachines.
Uw machine in perfecte staat houden is eenvoudiger dan ooit, met innovatieve functies ontworpen voor hygiëne en gebruikerservaring.

Belangrijkste kenmerken Rancilio Classe 20


Het Cool Touch stoomvoorziening  is thermisch geïsoleerd met een dubbele beschermlaag. Deze technologie beperkt de ophoping van melkvetafzettingen op de stoomstaaf wat het reinigen vergemakkelijkt. De C-hendel stoomklep wordt bediend door de knop slechts 25° te draaien. Door naar beneden te draaien, gaat de klep open en sluit automatisch wanneer deze wordt losgelaten.

  • Via het gebruiksvriendelijke 4,3" touchscreen display kunnen barista's koffie- en waterinstellingen instellingen aanpassen en alle parameters van de machine direct controleren. Met twee vingers te navigeren, om snel door de door de verschillende menu's te gaan.
  • De esthetische RGB-verlichting op de zijpanelen, op de groepsafdekkingen en boven het bedieningspaneel, kunnen worden aangepast met verschillende intensiteiten en kleuren. Groepskoppen hebben ruime verlichting door LED's die het werkgebied verlichten.