Bravilor Sego 12

Volautomatische espressomachine

Van 'gewone koffie' tot cappuccino, espresso, ristretto en meer


De Sego 12 van de toonaangevende Nederlandse fabrikant Bravilor Bonamat is een volautomatische espressomachine. Dankzij de smalle maatvoering, de duidelijke en gebruiksvriendelijke user-interface kan de Sego overal worden geplaatst.

Bravilor Bonamat heeft met zorg de meest voorkomende koffiespecialiteiten voor u geselecteerd, samengesteld en voorgeprogrammeerd. U kunt de machine dus snel aansluiten en in gebruik nemen.


Image
Image
Image
Image

Betrouwbaar en laag energiegebruik


De kwaliteit van uw kop koffie is belangrijk. Daarom zijn essentiële componenten die onderhoud vereisen slim bedacht en in huis ontwikkeld. Bravilor Bonamat zorgt ervoor dat schoonmaakwerkzaamheden tot een minimum worden beperkt en zoveel mogelijk automatisch plaatsvinden.

Belangrijkste kenmerken Bravilor Sego 12


Het assortiment aan dranken is afhankelijk van de gekozen ingrediënten. In de meeste gevallen wordt voor cacao, topping (melkpoeder) en/of verse melk gekozen. Het standaard programma bestaat dan uit: ristretto, espresso, americano, koffie crème, chocolade, espresso-choc, espreschoc, cappuccino, cappuccino dark, caffè latte, wiener melange, latte macchiato, chocolade deluxe en melk. Uiteraard biedt de Sego ook heet water voor thee of soep.

  • Drie canisters: één voor koffiebonen en twee voor instant ingrediënten, zoals topping en cacao.
  • Eenvoudige bediening dankzij het intuïtieve touchscreen.
  • Het menu biedt tot 30 drankkeuzes.
  • Naar wens kunnen instellingen als watertemperatuur, contacttijd, koffiemaling en kopgrootte worden aangepast.
  • De Sego is zeer geschikt voor kantoren, wachtruimtes en winkels.
  • De energiespaarstand verlaagt uw energieverbruik als de machine niet wordt gebruikt.