Animo OptiBean Touch

Koffieautomaat met verse bonen

Elk moment
een perfect koffiemoment


De OptiBean Touch kan overal worden ingezet en is de perfecte koffiemachine voor bijvoorbeeld kantoren, bedrijven,  zorghuizen, onderwijs en (sport)kantines.  De OptiBean Touch maalt verse koffiebonen en zet in no-time authentieke espresso en vele varianten. Onderscheidend in design, betrouwbaar in techniek.

Image
Image
Image
Image
Image

Overal inzetbaar


Het touchscreen heeft een intuïtieve user interface waarmee u eenvoudig kunt ‘swipen’ tussen de pagina’s, waarop tot 24 recepten geprogrammeerd kunnen worden. De OptiBean Touch heeft tevens een aparte uitloop voor heet water, zodat thee alleen naar thee smaakt. Ook het zetten van een kannetje koffie behoort tot de mogelijkheden.

 

Belangrijkste kenmerken Animo OptiBean Touch


De beste koffie is ook een kwestie van techniek. Het Zwitserse maalwerk en het Italiaanse zetsysteem in de OptiBean zorgen samen voor een perfecte espresso. De OptiBean is niet alleen technisch perfect, hij is ook duurzaam. De materialen en de constructie  garanderen jarenlang probleemloos gebruik. Bovendien is hij zuinig met energie.

  • Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk
  • ‘Swipe’ tussen de pagina’s
  • Sterkteregeling naar voorkeur in te stellen
  • Instelbare LED/OptiLight verlichting
  • Duurzame RVS behuizing en binnenwerk
  • Verbruiksregistratie
  • Energy Save Mode

Optioneel zijn beschikbaar: Kopdetectie, zodat koffie enkel gezet kan worden als er een kopje is geplaatst. Voorbereid voor diverse betaalsystemen (MDB). Warm en koud uit één automaat (koelunit in onderkast). Gekleurd front in elke RAL kleur (standaard front in zwart, wit of RVS), Bedrijfseigen branding op de glasplaat en/of zijpanelen.